Oversikt over manus

By  | 0 Comments | Filed under: Uncategorized

Facebook-gruppen Skriverommet deler jeg tips og råd om skriving. Her kan du se en film jeg har spilt inn om hvordan man ved hjelp av enkle redskaper i Word kan få full oversikt over både detaljer og store linjer i et stort manus (8:40):

Vil du ha en mal å ta utgangspunkt i? Da kan du laste ned dokumentet som er brukt i filmen her (lenke til Dropbox)

 

Bestill manushjelp her.

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *