Velkommen!

By  | Filed under: Om

Illustrasjonsbilde fra «slektsbruket» på Moltustranda på Sunnmøre. Klikk på bildet for å lese historikken.

Hei og velkommen til siden min! Jeg er lærer og forfatter, og er brennende opptatt av skriving, litteratur og undervisning. På disse sidene finner du informasjon om både mine tilbud om kurs og foredrag, og andre tjenester:

Trenger du bistand i arbeidet med tekst? Jeg tilbyr respons og gode råd underveis i skrivingen. Les om mitt tilbud om manushjelp her.

Hvis du er interessert i å lese om bøkene mine, har Gnistrende undervisning og Gnistrende samarbeid egen hjemmeside her: Gnistrende.net.

Fortellemagi har egen nettside her: Fortellemagi.no.

Det nyeste prosjektet mitt, Improvisasjon i klasserommet, finner du her: Improiklasserommet.no.

I tillegg finner du bloggtekster og tekster som har vært publisert andre steder før. Sjekk også ut mine omtaler av bøker om skriving.

Ønsker du kontakt med meg, er det hyggelig om du sender noen ord på kontaktskjemaet. Takk for at du kikker på siden min! Hilsen Jørgen

 

 

 

Lagre

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden Jørgen Moltubak på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.