Bestill manushjelp

Her kan du bestille Manushjelp.

Forskjellen på en enkeltkonsultasjon og et klippekort, er at med et klippekort får du et tydeligere pedagogisk løp, der jeg følger deg steg for steg. Du trenger heller ikke fylle ut bestillingsskjema for hver innlevering – vi kommuniserer direkte på e-post.

I enkeltkonsultasjoner blir responsen gitt én gang på én tekst. Det skal være lav terskel for å bestille en enkeltkonsultasjon: Har du skrevet en novelle eller begynnelsen på en roman og lurer på veien videre? Send det inn!

En enkeltkonsultasjon gjelder for en avsluttet helhet av manus, anslagsvis 10-30 sider á 2000 tegn inkludert mellomrom. Pris: 590,-, oppfølging inkludert.

Dersom du vil ha én helhetlig gjennomgang av et manus, velger du «Manusgjennomgang» i skjemaet. Velg antall sider for å se priser.

 

 

Betaling: Ved valg av kort/Paypal, betales oppdrag ved bestilling. Direkte innbetaling på konto eller Vipps betales etter bestilling, senest før levering (betalingsinformasjon kommer i kvitteringsmail). Ved «betaling på tilsendt faktura», kommer faktura i egen epost. Dette gjøres manuelt, og kan derfor ta inntil et par dager. Oppdraget må være betalt før levering. Jeg opererer med forskuddsbetaling fordi denne bestillingstjenesten ligger åpent ute på nett, og hvem som helst kan sende inn tekst. Til gjengjeld har jeg en  fornøydgaranti, som innebærer at oppfølging alltid er inkludert. Om noe er uklart i responsen, eller du bare ønsker å diskutere innholdet i responsen for å forsikre deg om at du har skjønt hva som ligger i den, er det inkludert i oppdraget. Du kan også sende inn et eksempel på nyskrevet tekst, der du prøver ut noe av det som ble gitt i responsen, som en del av oppdraget, og uten å betale mer.