Kontakt og booking

By  | Filed under: Om

Ta kontakt!

Kontakt meg gjerne ved å fylle ut dette skjemaet.

Bedriftsinformasjon

Moltubak.no, jorgenmoltubak.no og alle nettsider og virksomheter som presenteres på disse sidene eies og driftes av:

Moltubak Media og Undervisning

Odins gate 5A

0266 Oslo

Org. nr.: 998424062

Skype: jorgen.moltubak

Tlf: 47 39 31 83

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.