Min nye bok!

Jeg har gledet meg til å legge ut denne posten. Tilbake i 2006 begynte jeg å skrive på det som Moltubak_Gnistrende undervisning_lite2var ment å bli et lite hefte med «tipsliste for nye kursledere». Planen var å bruke det internt i Litteraturskolen. Gjennom årene har det ballet på seg med erfaringer, fagkunnskap og refleksjoner. Nå har heftet vokst til en bok på 250 sider, som kommer ut på Gyldendal Akademisk i januar.

Jeg ser for meg at på hver eneste skole rundt om i Norge finnes det minst et par lærere som vil tenke: «Dette er boken jeg har ønsket meg». Nyutdannede som trenger å utvide redskapskassen, eller erfarne som vil ha påfyll av inspirasjon og ideer. Jeg har prøvd å skrive en bok som er positivt vinklet – skrive om alt det det går an å få til i et klasserom!

Boken har sin egen nettside og Facebook-side, og det er der jeg kommer til å poste oppdateringer. Der går det også an å legge igjen e-postadressen sin for å få fem nyttige klasseledelsestips i innboksen. Er du lærer, har tenkt til å bli det, eller vil videresende tipsene til noen du kjenner som underviser: Værsågod!

Les mer på nettsiden:
Gnistrende.net
eller
Facebook.com/gnistrende.undervisning

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.

One Response to Min nye bok!

  1. Emin 28/02/2016 at 22:25

    Ble fenget fra føste setning. Har boken foran meg nå og leser den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *