I media

By  | Filed under: Om

På denne siden finner du intervjuer, filmer, podcaster og annet som har blitt publisert i ulike kanaler:

Jeg har vært gjest i Janne Rønningen og Martin Johannessens skolepodcast «Rekk opp hånda» (2018):

 

Informasjonsfilm om lærerrollen for Kopinor (2018):

 

 

Juryering av «Årets elevbok» hos Elevforlaget.no. Klikk på bildet for å lese:

 

 

Intervju om lærerrollen hos Kopinor / Fabelaktig formidling:

 

 

Erna Solberg: De beste lærerne, som Jørgen Moltubak […], de gjør drømmer til virkelighet:

 

 

Kopinorseminaret  – Utvikling av digitalt innhold i skolen:

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.