Improvisasjon

By  | 0 Comments | Filed under: Uncategorized

Jeg jobber med improvisasjon på flere plan:

Improvisasjon som en kompetanse, som en parallell til planlegging. Hovedfokus er en faglig tilnærming til improvisasjonsbegrepet, og en kobling mellom improvisasjonskompetanse og klasseledelse og samarbeid. Min neste bok har arbeidstittelen Improvisasjon i klasserommet (og er på mange måter en videreføring av kapittel 4 i Gnistrende undervisning), og handler om hvordan lærere kan tilegne seg improvisasjonskompetanse i arbeidet med å bli en bedre klasseleder. Hovedinspirasjonskilden er improvisasjonsteater.

I tillegg til den faglige innfallsvinkelen, er improvisasjonsteater er en av mine store hobbyer, interesser og lidenskaper, og jeg opptrer regelmessig i flere grupper. Jeg har blant annet spilt i Nabolaget impro på Det andre teatret – ferske fjes – satsingen, i tre sesonger,  i den engelskspråklige langformduoen MoJo, og i gruppen Impro Baluu, som opptrer for barn.

 

For å følge improvisasjonsprosjektet og bli med på kurs i improvisasjon for lærere, se nettsiden Improvisasjon i klasserommet, og følg prosjektets FB-side.

Nabolaget impro spiller Vinn eller forsvinn – improteater – på Det andre teatret vinteren 2018

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *