Kurs og foredrag

By  | Filed under: Kurs, Oppdrag

 

Jeg tilbyr flere ulike foredrag- og kurskonsepter.  Konseptene kan skreddersys ulike målgrupper og gis vinkling som passer inn som f. eks. parallell-sesjon på konferanser:

 

Skoleutvikling og klasseledelse:

Skrivekurs og presentasjonsteknikk:

Jeg tilpasser gjerne innholdet til spesielle tema og målgrupper. Det siste året har jeg for eksempel laget flere innlegg om skriving og historiefortelling i naturfag, og holdt foredrag for lærere og skoleledere på helt ulike steder i utdanningsløpet.

Tale om "Framtidens fagbokforfatter" hos Gyldendal Akademisk. Klikk på bildet for å lese teksten.

Tale om «Framtidens fagbokforfatter» hos Gyldendal Akademisk. Klikk på bildet for å lese teksten.

 

Alle konseptene tilbys i ulike formater:

    • Inspirasjonforedrag (30-90 minutter). Passer for eksempel på planleggingsdager eller i møtetid på skoler.
    • Forelesning (45-135 minutter). Passer for lærerutdanningene på høgskoler / universitet og på faglige konferanser.
    • Kurs (Halvdag / heldag). Foredrag og praktiske oppgaver, individuelt og i gruppe.
    • Individuell oppfølging. For eksempel for enkeltlærere eller lærerteam i forlengelsen av kurs.

 

 

 

 

 

Send gjerne en uforpliktende forespørsel:

 

 

 

.

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.