Velkommen!

By  | Filed under: Om

Illustrasjonsbilde fra «slektsbruket» på Moltustranda på Sunnmøre. Klikk på bildet for å lese historikken.

Hei og velkommen til siden min! Jeg er lærer og forfatter, og er brennende opptatt av skriving, litteratur og undervisning.

Jeg hjelper deg med:

  • Skriftlig og muntlig formidling
  • Klasseledelse, undervisningsdesign og læringsledelse
  • Organisasjonsutvikling for skoler

 

På disse sidene finner du informasjon om både mine  kurs og foredrag, og andre tjenester, som tilbudet  om manushjelp.

Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende undervisning og Gnistrende samarbeid Fortellemagi.no. og  Improiklasserommet.no.

 

 

 

 

Lagre

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.